Creativiteit & Leiders

Geschikt voor MT’s of leden van directies, DGA’s, Raad van Toezicht, bestuur

  • Leidinggeven in een veranderende omgeving
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Creatieve injectie

We zitten in een transformatietijd, een liminale fase met alle crises die daarbij horen. Wil je hier meer over weten en welke rol creativiteit dan kan spelen? Luister dan vooral naar onze MonkeyTalks met bijvoorbeeld Herman Wijffels en Jitske Kramer.

Deze tijd roept in ieder geval op tot inspirerend en creatief leiderschap. Maar ja? Hoe doe je dat? Terwijl jezelf ook niet precies niet weet hoe/wat/wanneer/waar? Want juist dat ‘niet weten’ is EN onderdeel van deze fase EN is een heel natuurlijke vaardigheid bij creativiteit.

Vandaar dat we dit programma hoog op de agenda hebben staan. We maken het op maat, kijkend naar de deelnemers en hun situatie. Het programma ‘Creativiteit & Leiders’ wordt door onze mannelijke deelnemers al MonkeyDo Bokito genoemd (weten zij veel dat ‘het vrouwelijke’ binnen leiderschap juist een onderdeel is van creativiteit). Deze module vindt plaats in kleinere groepen, heeft delen uit beide programma’s en focust tegelijkertijd op persoonlijke ontwikkeling, leidinggeven aan een creatieve cultuur en het nieuwe gedrag waar leiders in deze tijd toe worden opgeroepen.

En met het netwerk van The Zooooo en MonkeyTalk ontmoet je in ieder geval heel wat interessante ‘voorapers’.

Vragen? Interesse? Mail dan naar oppasser@thezooooo.com